[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 113: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 113: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 113: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
Patch mesh count - Custom Map Makers
Welcome to CMM

We've created a Custom Map Makers Discord channel, if you'd like to join us on the CMM Discord Channel, click here

Patch mesh count

For all topics related to using or installing radiant
RedSnappa
Posts: 323
Joined: Sun Aug 21, 2011 12:10 pm
Location: North Carolina (USA)

Patch mesh count

Postby RedSnappa » Sat Jan 11, 2014 6:35 pm

By default, Radiant shows a count of the total number of brushes and entities in a map. For example, a map I am working on now shows

Brushes: 8861 Entities: 607

1. I would like to modify this to include a count of the total number of patch meshes in a map. How to do this?
2. I would like to replace the entity count with a point entity count and a brush entity count. Can this be done?
[LCDLC]Snappa
LCDLC Mapmaking Dept.
Maps finished: Hellhouse, Sorry, Worrior 1-20
Maps modded: CubeOrigin
Maps in release candidate: Blockforts, Cannons 1, Hotzone, Icecastle
Maps in beta: Arctica, Cannons 2, Cerulean-River, Igloo, Skygarden, Spacestation
Maps in alpha: Merlin, Totem

User avatar
Iye
Posts: 22
Joined: Wed Aug 21, 2013 5:12 pm
Location: Germany
Contact:

Re: Patch mesh count

Postby Iye » Tue Jan 21, 2014 10:25 pm

Oh yeah. second point could be pretty handy, since you dont have to get out your calc and count the brush ents :)
Had this problem with old town (you know, all the sharded windows...)
Sorry for my bad spelling - I am still asleep. :)

|=| Iye's UrT Addon |=| Firefox Personas |=| Maps |=|
Image

User avatar
Rayne
Site Admin
Posts: 624
Joined: Wed Aug 17, 2011 5:22 pm

Re: Patch mesh count

Postby Rayne » Tue Jan 21, 2014 11:12 pm

Don't use patch meshes, patch meshes are evil. Period, if you need something that requires a patch mesh to be used, make an .ASE model and import it.
Patch meshes are evil, remember that.

vulture
Posts: 59
Joined: Mon Feb 27, 2012 6:57 pm

Re: Patch mesh count

Postby vulture » Tue Jan 21, 2014 11:20 pm

do you have a better way to do 1-sided and/or non-lemmable surfaces? :)

User avatar
Rayne
Site Admin
Posts: 624
Joined: Wed Aug 17, 2011 5:22 pm

Re: Patch mesh count

Postby Rayne » Wed Jan 22, 2014 12:34 pm


RedSnappa
Posts: 323
Joined: Sun Aug 21, 2011 12:10 pm
Location: North Carolina (USA)

Re: Patch mesh count

Postby RedSnappa » Wed Jan 22, 2014 6:27 pm

[LCDLC]Snappa
LCDLC Mapmaking Dept.
Maps finished: Hellhouse, Sorry, Worrior 1-20
Maps modded: CubeOrigin
Maps in release candidate: Blockforts, Cannons 1, Hotzone, Icecastle
Maps in beta: Arctica, Cannons 2, Cerulean-River, Igloo, Skygarden, Spacestation
Maps in alpha: Merlin, Totem

User avatar
Rayne
Site Admin
Posts: 624
Joined: Wed Aug 17, 2011 5:22 pm

Re: Patch mesh count

Postby Rayne » Wed Jan 22, 2014 7:08 pm



Return to “Radiant”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests

cron